ΠΑΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ


Η σελίδα μας ήταν πάντα κοντά σας.
Τώρα προσπαθούμε για κάτι καλύτερο αλλά και οικονομικότερο.

Οι επαγγελματίες της Αιδηψού και της γύρο περιοχής μπορούν να κάνουν εδώ τις προσφορές τους ανέξοδα.
Η σελίδα μας σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι.

Οι προσφορές μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΣΧΑΤα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δημητρίου σας προσφέρουν για διαμονή δύο ατόμων μέχρι και 5 μέρες ( 4 διανυκτερεύσεις ) για τις Άγιες ημέρες του ΠΑΣΧΑ  2013 την τιμή των 60 ευρω,  με πρωινό στο ζαχαροπλαστείο μας. Ακόμη μία προσφορά για σας. Ότι και αν αγοράσετε για να πάρετε μαζί σας από το ζαχαροπλαστείο μας έκπτωση 15%. Σας περιμένουμε να κάνουμε μαζί Ανάσταση.

Πληροφορίες του καταλύματος εδώ.

   Δημητρίου
   Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δημητρίου σας προσφέρουν για διαμονή 7 ημερών τις ημέρες του Καλοκαιριού  την τιμή των 175 ευρω. Μα μέσα στην τιμή αυτή είναι και ο καφές του μερακλή, στην μικρή μας την πλατεία, που έχει μιά δροσιά μαγεία. Κάθε πρωί, σας προσφέρουμε το καφεδάκι σας μαζί μ΄ ένα κουλουράκι.
   Μα αν πεινάτε έστω και λίγο, τυρόπιτα – μπουγάτσα σας προτείνω, αχνιστή, φρέσκια και λαχταριστή είναι ότι πρεπει το πρωί για να ξεκινήσετε τη μέρα σας με όρεξη πολύ !!!  Σας περιμένουμε και για ένα γλυκό πρωινό. 
   Δεχόμαστε Κοινωνικό Τουρισμό ΟΓΑ. Πληροφορίες του καταλύματος εδώ.

Καταχωρηθείτε

Αν δεν έχει καταχωρηθεί η επιχείρησή σας στο site www.edipsos.net, ενημερώστε μας στο e-mail: info@edipsos.net και θα σας καταχωρήσουμε τελείως δωρεάν.  Πληροφορίες εδώ.

Η καταχώρηση θα γίνεται αλφαβητικά και πρώτα οι επιχειρήσεις  που έχουν σελίδα.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>