ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι προσφορά μας

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΣΧΑ 2014

,

       Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δημητρίου σας προσφέρουν για διαμονή δύο ατόμων μέχρι και 5 μέρες ( 4 διανυκτερεύσεις ) για τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ 2014 την τιμή των 60 ευρω,  με πρωινό στο ζαχαροπλαστείο μας. Ακόμη μία προσφορά για σας. Ότι και αν αγοράσετε για να πάρετε μαζί σας από το ζαχαροπλαστείο μας έκπτωση 15%. Σας περιμένουμε να κάνουμε μαζί Ανάσταση.  Πληροφορίες του καταλύματος εδώ.

Η άλλη Αιδηψός


.

Η διασκέδαση σας.

Καλωσορίσατε!

Ζήτησε η θεά Αθηνά από τον Ήφαιστο να δημηουργήσει θερμά για τον αγαπημένο της ήρωα Ηρακλή, ώστε αυτός μετά από κάθε άθλο να πηγαίνει και να ξεκουράζεται.

Ο Ήφαιστος δεν χάλασε το χατίρι της αδελφής του και χτύπησε με το σφυρί τη γη της Αιδηψού. Αμέσως ανάβλυσαν τα θερμά, τα ιαματικά.

Αυτό που κάνει το νησί της Εύβοιας να ξεχωρίζει είναι ο μοναδικός συνδυασμός του γαλάζιου, της πανέμορφης νησιώτικης Ελληνικής Θάλασσας, και του πράσινου, μιας πλούσιας βουνίσιας χλωρίδας. Έτσι λοιπόν ξεχωρίζει από το φως μιας ιδιαίτερης εύνοιας που δείχνει γι’ αυτήν η φύση.

  Μέσα σε αυτό το φυσικό θησαυροφυλάκιο συμπεριλαμβάνεται η μαγευτική περιοχή της Αιδηψού, γνωστή σε όλο τον κόσμο για το προνόμιο του πολύτιμου υπεδάφους της και των δώρων που η γη προσφέρει στα σπλάχνα της. Η Αιδηψός μπορεί να προσελκύσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη και να τον οδηγήσει στην αποκάλυψη των υπέροχων μυστικών που κρύβει η περιοχή της.

Είναι μια φιλόξενη περιοχή πλούσια σε ζωή, με έντονα χρώματα και δυνατά αρώματα που χαρίζει σε όποιον την επισκέπτεται, γαλήνη και πνευματική διαύγεια.

Η Βόρεια Εύβοια σας περιμένει

   Το φυσικό περιβάλλον της είναι χωρίς καμιά αμφιβολία από τα ομορφότερα Ελλάδος τόσο σε επίπεδο θαλασσινού όσο και σε επίπεδο βουνίσιου τοπίου. Η βόρεια Εύβοια, επιγραμματικά μπορεί να χαρακτηρισθεί και είναι το πιο πράσινο κομμάτι του νησιού.
Οι τουριστικές εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές με προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης. Η ιστορία της είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε όλες τις περιόδους, ενώ πολλά είναι τα μνημεία που πιστοποιούν το παρελθόν τους. Το οδικό δίκτυο, μπορεί να θεωρηθεί σε γενικές γραμμές πολύ καλό.
Οι συγκοινωνίες πολύ καλές και η πρόσβαση των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα εύκολη και σύντομη.

Η Λουτρόπολη μας

foto 1

foto 2

foto 3

foto 4

foto 6

Η παραλία από το λιμάνι μέχρι το Κύμα.