ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΨΑΡΟΠΟΥΛΙ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ

Ο μεγάλος αριθμός καταλυμάτων που προσφέρουν απλόχερα τη φιλοξενία τους όλες τις εποχές του χρόνου, έφερναν τη περιοχή των Βασιλικών μεταξύ των πρώτων στην Ελλάδα σε επίπεδο τουριστικής ανάπτυξης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Οι προσφορά μας

  ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

2014

       Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Δημητρίου σας προσφέρουν για διαμονή δύο ατόμων μέχρι και 5 μέρες ( 4 διανυκτερεύσεις ) για τις ημέρες του Καλοκαιριού 2014 την τιμή των 100 ευρω,  με πρωινό στο ζαχαροπλαστείο μας. Ακόμη μία προσφορά για σας. Ότι και αν αγοράσετε για να πάρετε μαζί σας από το ζαχαροπλαστείο μας έκπτωση 15%. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και μεγαλύτερες προσφορές . Σας περιμένουμε.  Πληροφορίες του καταλύματος εδώ.

Η άλλη Αιδηψός

.

Η διασκέδαση σας.

Καλωσορίσατε!

Ζήτησε η θεά Αθηνά από τον Ήφαιστο να δημηουργήσει θερμά για τον αγαπημένο της ήρωα Ηρακλή, ώστε αυτός μετά από κάθε άθλο να πηγαίνει και να ξεκουράζεται.

Ο Ήφαιστος δεν χάλασε το χατίρι της αδελφής του και χτύπησε με το σφυρί τη γη της Αιδηψού. Αμέσως ανάβλυσαν τα θερμά, τα ιαματικά.

Αυτό που κάνει το νησί της Εύβοιας να ξεχωρίζει είναι ο μοναδικός συνδυασμός του γαλάζιου, της πανέμορφης νησιώτικης Ελληνικής Θάλασσας, και του πράσινου, μιας πλούσιας βουνίσιας χλωρίδας. Έτσι λοιπόν ξεχωρίζει από το φως μιας ιδιαίτερης εύνοιας που δείχνει γι’ αυτήν η φύση.

  Μέσα σε αυτό το φυσικό θησαυροφυλάκιο συμπεριλαμβάνεται η μαγευτική περιοχή της Αιδηψού, γνωστή σε όλο τον κόσμο για το προνόμιο του πολύτιμου υπεδάφους της και των δώρων που η γη προσφέρει στα σπλάχνα της. Η Αιδηψός μπορεί να προσελκύσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη και να τον οδηγήσει στην αποκάλυψη των υπέροχων μυστικών που κρύβει η περιοχή της.

Είναι μια φιλόξενη περιοχή πλούσια σε ζωή, με έντονα χρώματα και δυνατά αρώματα που χαρίζει σε όποιον την επισκέπτεται, γαλήνη και πνευματική διαύγεια.

Η Βόρεια Εύβοια σας περιμένει

   Το φυσικό περιβάλλον της είναι χωρίς καμιά αμφιβολία από τα ομορφότερα Ελλάδος τόσο σε επίπεδο θαλασσινού όσο και σε επίπεδο βουνίσιου τοπίου. Η βόρεια Εύβοια, επιγραμματικά μπορεί να χαρακτηρισθεί και είναι το πιο πράσινο κομμάτι του νησιού.
Οι τουριστικές εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές με προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης. Η ιστορία της είναι πολύ ενδιαφέρουσα σε όλες τις περιόδους, ενώ πολλά είναι τα μνημεία που πιστοποιούν το παρελθόν τους. Το οδικό δίκτυο, μπορεί να θεωρηθεί σε γενικές γραμμές πολύ καλό.
Οι συγκοινωνίες πολύ καλές και η πρόσβαση των επισκεπτών από όλη την Ελλάδα εύκολη και σύντομη.