ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η σελίδα μας ήταν πάντα κοντά σας.
Τώρα προσπαθούμε για κάτι καλύτερο.
 
 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤ & ΔΙΑΜΕΡ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

4/11/2019

ΑΡ.ΠΡΩΤ:411/2019

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

  Στα πλαίσια της άψογης και αξιοπρεπής συνεργασίας μας με την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σας ενημερώνουμε ότι από την 8η Νοεμβρίου 2019 έως και την 10η Νοεμβρίου, αποστολή του συλλόγου μας θα βρίσκετε στην Θεσσαλονίκη στην έκθεση PHILOXENIA στο περίπτερο 15 της περιφέρειας, ώστε να προωθήσουμε την βόρεια Εύβοια.

Στο σημείο αυτό, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε ότι στις εκθέσεις τουρισμού ο σύλλογός μας ,δεν προωθεί ιδιωτικές επιχειρήσεις-όπως συνηθιζόταν ως τώρα από άλλον φορέα της Αιδηψού-αντιθέτως διαφημίζουμε όσο καλύτερα και πληρέστερα την ευρύτερη περιοχή μας, τις ομορφιές της, τις παροχές, τις δραστηριότητες και την απαράμιλλη ομορφιά της. Το υλικό που θα διαμοιραστεί, αφορά σε όλο τον δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και οι συναντήσεις B2B που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν ως στόχο την παρουσίαση κάθε γωνιάς του δήμου μας με βίντεο, φωτογραφικό υλικό  και σπότ ώστε ο εκάστοτε τουριστικός πράκτορας να δελεαστεί και να προσκληθεί στην περιοχή μας.

(Η μέχρι πρότινος ποταπή και αστεία αντίληψη να μαζεύονται διαφημιστικά φυλλάδια από τους επιχειρηματίες, όπου ουδέποτε διαμοιράζονταν στους επισκέπτες των εκθέσεων και κατέληγαν σε… κάδους απορριμμάτων, για τον σύλλογό μας αποτελεί τραγέλαφο.)

  Ο Σύλλογος μας προωθεί την περιοχή και όχι ‘’τα δικά μας καταλύματα και ξενοδοχεία’’. Οι εκπρόσωποί μας θα προωθήσουν την μαγεία της βόρειας Εύβοιας και όχι συγκεκριμένα ενοικιαζόμενα και  ξενοδοχεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά, είμαστε πάντα στην διάθεσή σας, πάντα ανοιχτοί σε παρεμβάσεις σας και πάντα αμετακίνητοι στο πνεύμα του συλλόγου μας για το καλό όλων.

Το ΔΣ

Η Πρόεδρος,

Όλγα Ε. Βογιατζή

 


O Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού στην προσπάθεια του για την καλύτερη ενημέρωση θα έχει στον δικτυακό αυτό τόπο τα τελευταία δελτία τύπου και τις τελευταίες ανακοινώσεις.
Η ενημέρωση θα είναι σύμφωνα πάντα με αυτή που οι υπηρεσίες του Δήμου θα μας δίνουν. Θέλουμε να ελπίζουμε στην καλή συνεργασία.
Δυστυχώς όμως η ενημέρωση δεν ήταν και δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να ήταν. Γι΄ αυτό και σας παραπέμπουμε στην σελίδα του Δήμου Ιστιαίας που θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι ενημερωμένη.

Τελευταίες Αποφάσεις Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού από το πρόγραμμα «Διάυγεια»