Η άλλη Αιδηψός

.

Η διασκέδαση σας.

.

.

.

.

Απολάψετε τις ομορφιές της Αιδηψού και της περιοχής μας, μέσα από μιά πρωτότυπη ξενάγηση με το τουριστικό τρενάκι.

.

.

Τα φουσκωτά παιχνίδια αποτελούν την αγαπημένη ασχολία των μικρών μας φίλων. Κρατάνε τα παιδιά σας ασφαλή και συγκεντρωμένα κοντά τους, εκτονώνει την ενέργειά τους, χαρίζοντάς τους παράλληλα αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

.

Τα φουσκωτά παιχνίδια αποτελούν την αγαπημένη ασχολία των μικρών μας φίλων. Κρατάνε τα παιδιά σας ασφαλή και συγκεντρωμένα κοντά τους, εκτονώνει την ενέργειά τους, χαρίζοντάς τους παράλληλα αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.Απολάψετε τις ομορφιές της Αιδηψού και της περιοχής μας, μέσα από μιά πρωτότυπη ξενάγηση με το τουριστικό τρενάκι.

.

Απολάψετε τις ομορφιές της Αιδηψού και της περιοχής μας, μέσα από μιά πρωτότυπη ξενάγηση με το τουριστικό τρενάκι.

.

.

Απολάψετε τις ομορφιές της Αιδηψού και της περιοχής μας, μέσα από μιά πρωτότυπη ξενάγηση με το τουριστικό τρενάκι

Καλωσορίσατε!

Καλωσορίσατε!

Ζήτησε η θεά Αθηνά από τον Ήφαιστο να δημηουργήσει θερμά για τον αγαπημένο της ήρωα Ηρακλή, ώστε αυτός μετά από κάθε άθλο να πηγαίνει και να ξεκουράζεται.

Ο Ήφαιστος δεν χάλασε το χατίρι της αδελφής του και χτύπησε με το σφυρί τη γη της Αιδηψού. Αμέσως ανάβλυσαν τα θερμά, τα ιαματικά.

Αυτό που κάνει το νησί της Εύβοιας να ξεχωρίζει είναι ο μοναδικός συνδυασμός του γαλάζιου, της πανέμορφης νησιώτικης Ελληνικής Θάλασσας, και του πράσινου, μιας πλούσιας βουνίσιας χλωρίδας. Έτσι λοιπόν ξεχωρίζει από το φως μιας ιδιαίτερης εύνοιας που δείχνει γι’ αυτήν η φύση.

  Μέσα σε αυτό το φυσικό θησαυροφυλάκιο συμπεριλαμβάνεται η μαγευτική περιοχή της Αιδηψού, γνωστή σε όλο τον κόσμο για το προνόμιο του πολύτιμου υπεδάφους της και των δώρων που η γη προσφέρει στα σπλάχνα της. Η Αιδηψός μπορεί να προσελκύσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη και να τον οδηγήσει στην αποκάλυψη των υπέροχων μυστικών που κρύβει η περιοχή της.

Είναι μια φιλόξενη περιοχή πλούσια σε ζωή, με έντονα χρώματα και δυνατά αρώματα που χαρίζει σε όποιον την επισκέπτεται, γαλήνη και πνευματική διαύγεια.